Вие сте тук Начло Всички хотели Бутиков Хотел КАСА ВОЛЕЙ
лв. 70
Главна снимка

КОНТАКТНА ИНФОРМАЦИЯ

Адрес:
гр. Дряново, ул. Поп Харитон 3
GPS:
42.9713662846237, 25.47229710929969
Телефони:
0889 444 225 I 0676 73447
reception@casavolley.com
Сайт:
http://www.casavolley.com

Здравейте !

Casa Volley в град Дряново и се надяваме скоро да се запознаем наживо.
Като ваши домакини сме се постарали новият ни проект да Ви изненада с комфорт и оригиналност. С радост очакваме да ни посети всеки, който тьрси ново изживяване и споделя нашата страст към волейбола – играта, изпьлваща ни с вълнение и национална гордост.

Casa Volley е едно своеобразно пьтуване през времето и страните, с които свързваме историческите успехи на националните ни отбори. Интересните интериорни решения и любопитната информация, с която ще Ви запознаем, са само част от уникалната вьзможност да се запознаете с капитана на мъжкия национален отбор по волейбол Митко Тодоров, който с удоволствие ще сподели с Вас своите уникални спомени и преживявания.

Ако сте запален колекционер на спомени, ако сте непримиримо различен и нестадартен, ако спортният дух и постижения Ви опияняват и трогват до сълзи, заповядайте при нас!

  SPA
  TV
  Wi-Fi
  Бар
  Басейн
  Закрит гараж
  Каякинг
  Климатик
  Коли под наем
  Колоездене
  Конна езда
  Конферентна зала
  Кухненски бокс
  Лов
  Мед. център
  Минибар
  Парапланеризъм
  Паркинг
  Рафтинг
  Ресторант
  Риболов
  Рум-сервиз
  Самост. сан. възел
  Сауна
  Телефон
  Тераса
  Фитнес
  Име Дати Описание Цена Налични Колко броя
  Стая 01.01.2015 - 31.12.2015 като двойна лв. 70.00 5
  Стая 01.01.2015 - 31.12.2015 като единична лв. 50.00 5
  Ресторантът разполага с 80 места и живописен детски кът с подходящи санитарни помещения и квалифициран аниматор. Елегантната обстановка и приятна атмосфера се допълват от предлаганите нетрадиционни екзотични блюда, съобразени с националните кухни на представените в хотела държави и от богатото разнообразие на рибни специалитети. За всеки празник предлагаме индивидуални решения, изцяло съобразени с предпочитанията на клиента. Тук можем да сбъднем Вашите очаквания за уникално сватбено тържество със специална програма, украса и празнично меню. При нас можете да посрещнете Нова година или да отбележите професионален или личен празник. Детският рожден ден вече не е кошмар в къщи, а приятно прекаран следобед за деца и родители. Лобибарът е мястото, където можете в спокойна атмосфера да проведете разговор на чаша отлично кафе. Ресторантът, лобибарът и градината са обезпечени с безжичен интернет за удобство на бизнесгостите.
  хоте-каса-валей-ресторант
  МАСАЖ С РОЗОВО МАСЛО /цяло тяло/; МАСАЖ С АРОМОТЕРАПИЯ /цяло тяло/; МАСАЖ ГРЪБ С ПЧЕЛЕН МЕД; ЧАСТИЧЕН МАСАЖ КОЗМЕТИЧЕН МАСАЖ - ЛИЦЕ

  Вашата резервация

  Лични данни за регистрацията
  обозначените полета със (*) са задължителни
  Вашата регистрация беше направена успешно
  Моля попълнете всички задължителни полета

  Местоположение


  Оставете оценка

  Цени
  Местоположение
  Персонал
  Обзавеждане
  Храна

  4 звезден хотел в Слънчев Бряг